РФ влаштувала нову нахабну провокацію в ОБСЄ
Категорія
Політика
Дата публікації

РФ влаштувала нову нахабну провокацію в ОБСЄ

РФ влаштувала нову нахабну провокацію в ОБСЄ
Джерело:  online.ua

Колишній політв'язень Кремля та відомий український режисер Олег Сенцов повідомив невтішні новини з ОБСЄ. За його словами, РФ влаштувала нову нахабну провокацію у своєму стилі - Росія активно блокує включення питання про деокупацію анексованого Криму в підсумкову резолюцію засідання Ради міністрів закордонних справ країн ОБСЄ.

Про це Сенцов написав у соціальній мережі, повідомляє ONLINE.UA.

"Ми говоримо про російську агресію, наших полонених, а вороги тим часом блокують включення в підсумкову резолюцію питання про деокупацію Криму", – написав український режисер.

Варто звернути увагу на те, що головними положеннями оновленої резолюції є вимога до РФ припинити змінювати демографічну ситуацію на окупованому півострові. Окрім того, резолюція містить осуд масових затримань активістів та правозахисників, заклик припинити переслідування кримчан і звільнити всіх затриманих за висловлювання думок, а також засудження призову жителів окупованого Криму до російської армії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?