РФ вночі атакувала Дніпропетровщину та Одещину. Сили ППО знищили три дрони
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ вночі атакувала Дніпропетровщину та Одещину. Сили ППО знищили три дрони

РФ вночі атакувала Дніпропетровщину та Одещину. Сили ППО знищили три дрони
Джерело:  online.ua

В ніч на 22 червня російські війська завдали ракетного удару по Криворізькому району Дніпропетровщини та атакували дронами Одеську область.

Джерело: Дніпропетровська ОВА, Сергій Братчук

Обстріл Дніпропетровщини

Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що вночі росіяни завдали ударів по цивільних об'єктах в Криворізькому та Нікопольському районах Дніпропетровщини.

Внаслідок обстрілу Криворізького району пошкоджено житловий сектор.

Пошкоджені 10 приватних будинків, господарська споруда, гаражі та авто. Побиті газопровід, водогін і лінії електропередач.

По Нікопольщині російська армія відкривала вогонь тричі. З важкої артилерії цілила по Нікополю. Люди не постраждали, — зазначив Лисак.

Одеську область атакували дронами

Також в ніч на 22 вересня російські війська атакували південь України дронами іранського виробництва.

Сили протиповітряної оборони знищили три з них, четвертий влучив у складське приміщення на Одещині.

Пожежу оперативно ліквідовано. Люди не постраждали, - повідомив голова Громадської ради при Одеській обласній військовій адміністрації Сергій Братчук.

 Наслідки обстрілів України 

У Генштабі ЗСУ повідомили, що протягом минулої доби противник завдав ракетного та 44 авіаційних ударів, зокрема, було застосовано 6 іранських ударних БпЛА “Shahed”.

Усі “шахеди” знищено нашими захисниками. Також ворог здійснив 47 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

На жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення.

У Херсонській області за минулу добу противник здійснив 79 обстрілів, випустивши 400 снарядів з мінометів, артилерії, «Градів» та БПЛА.

По місту Херсону ворог випустив 20 снарядів. Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області; адміністративну будівлю Херсона та населеного пункту Новорайської сільської громади Бериславського району.

Через російську агресію три людини дістали поранення.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?