РФ вперше визнала участь строковиків у війні з Україною
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ вперше визнала участь строковиків у війні з Україною

РФ вперше визнала участь строковиків у війні з Україною
Джерело:  online.ua

У Міністерстві оборони РФ визнали, що на території України воюють солдати-строковики. Ще 7 березня Путін заявляв, що їх тут немає.

Джерело: Міноборони РФ через РИА Новости

РФ визнала участь строковиків у війні

Офіційний представник Міноборони Росії Ігор Конашенков “з жалем” підтвердив, що в Україні воюють солдати строкової служби.

На жаль, виявилося кілька фактів присутності військовослужбовців строкової служби в частинах російських збройних сил, які беруть участь у проведенні військової операції на території України.

Російський посадовець говорить, що майже всі такі військові виведені назад на територію РФ.

Також він повідомляє, що на один із підрозділів РФ, що виконують завдання тилового забезпечення, було скоєно напад диверсійної групи", після чого їх взяли в полон.

Ряд військовослужбовців, у тому числі термінової служби, були захоплені. Зараз вживаються вичерпні заходи щодо недопущення направлення військовослужбовців строкової служби до районів бойових дій та звільнення захоплених військовослужбовців, - кажуть в РФ.

Нагадаємо, що 7 березня президент РФ Путін запевняв, що на території України воюють виключно контрактники.

Сьогодні в Генштабі ЗСУ повідомили, що станом на 9 березня втрати російської армії в Україні склали понад 12 тисяч людей.

Також українська армія знищила понад тисячу броньованих машин, 317 танків та 81 гелікоптер росіян.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?