РФ вручає повістки мігрантам та розгорнула "резервну армію" — звіт ISW
Категорія
Світ
Дата публікації

РФ вручає повістки мігрантам та розгорнула "резервну армію" — звіт ISW

РФ вручає повістки мігрантам та розгорнула "резервну армію" — звіт ISW
Джерело:  online.ua

За інформацією аналітиків з Інституту вивчення війни (ISW), у РФ переслідують мігрантів, щоб забрати їх на службу до армії. Окрім цього російські військові розгорнули "резервну армію", щоб кинути додаткові сили на південь України.

Джерело: звіт  ISW

Облави на мігрантів у РФ

Як зазначають аналітики інституту, джерела повідомляють про затримання 21 мігранта з російським громадянством в Красноярському краї, які не перебувають на обліку у військкоматах. Вже 18 з них отримали повістки.

Також російські силовики проводять рейди в торгових центрах та на ринках Нижегородської області, в результаті чого 50 мігрантів, які нещодавно отримали російське громадянство, зобовʼязали зʼявитись до військкоматів.

Військові РФ розгорнули "резервну армію"

В Інституті зазначають, що російські військові розгорнули "резервну армію" для того, щоб їхні підрозділи з Луганської області передислокувалися "захищати" південь від українського контрнаступу, що просувається вперед.

Окупанти розчаровані російським контрбатарейним вогнем поблизу Урожайного та вздовж лінії Новомайорське-Новодонецьке-Керменчик. Окрім цього, російські солдати, які обороняються в цьому районі, перебувають у поганому фізичному стані та в психологічному стресі, - зазначили в ISW.

Також, за даними ISW, українські війська продовжували наступальні дії поблизу Бахмута та на заході Запорізької області та досягли певного прогресу 1 вересня. Геолокаційні кадри показують, що українські війська незначно просунулися на північний захід від Кліщіївки (7 км на південний захід від Бахмута).

Армія РФ намагається елітними підрозділами зупинити контрнаступ ЗСУ

За інформацією аналітиків з ІSW, в районі проведення контрнаступу ЗСУ діють частини майже всіх формувань повітряно-десантних військ злочинної армії РФ. Їхнє виснаження не дозволить Росії відновити якийсь власний наступ у подальшому.

Згідно з геолокованими світлинами, військове командування РФ розгорнуло підрозділи 76-ї гвардійської десантно-штурмової дивізії для посилення російських позицій поблизу Роботино.

Аналітики припускають, що їх перекинули з району Кремінної на Луганщині.

За даними ISW, частини майже всіх російських формувань ВДВ діють у районах, де українські сили проводять контрнаступальні операції.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?