РФ вже випустила по Україні близько 400 іранських дронів-камікадзе
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ вже випустила по Україні близько 400 іранських дронів-камікадзе

РФ вже випустила по Україні близько 400 іранських дронів-камікадзе
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський офіційно підтвердив, що станом на вечір 26 жовтня армія Російської Федерації уже випустила по території України близько 400 іранських дронів-камікадзе. Однак значну частину з них вдалося збити Збройним Силам України — йдеться про 60-70%.

 Джерело: Фейсбук-сторінка Володимира Зеленського

ЗСУ успішно збивають іранські дрони-камікадзе

Дані, які обговорюються нашою розвідку, якщо можна, я не буду говорити. Але вони ще раз підтверджують те, що наша розвідка знала. Ми ще раз говоримо, що біля 400 іранських дронів вже було використано проти цивільного населення України, - розповідає глава держави.

Окрім того, Володимир Зеленський щиро подякував нашим захисникам, яким вдалося збити 60-70% цілей.

Це непоганий результат, - наголосив український лідер, а також звернув увагу на те, що офіційний Київ наразі на початку співпраці із Ізраїлем.

Зеленський розповів про співпрацю з Ізраїлем

За словами Володимира Зеленського, співпраця з Ізраїлем щодо надання даних про іранські дрони почалася кілька днів тому.

Усіх бентежать наші відносини. Хоча останнім часом вони стали теплішими. Після паузи ми бачимо кроки вперед, - зазначив глава держави.

Український президент зізнався, він розраховує на велику підтримку з ізраїльської сторони.

Ізраїль знає, що таке війна. Ми вважаємо, що Ізраїль має більше підтримувати Україну. Ми чекаємо на це ще з 24 лютого. Ми бачимо, що ізраїльський народ підтримує українців, але нам потрібне політичне лідерство Ізраїлю, - додав Зеленський.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?