РФ заблокувала тисячі українців на блокпосту на Запоріжжі — 5 людей померли в черзі
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ заблокувала тисячі українців на блокпосту на Запоріжжі — 5 людей померли в черзі

РФ заблокувала тисячі українців на блокпосту на Запоріжжі — 5 людей померли в черзі
Джерело:  online.ua

У Запорізькій області щоденно невпинно зростає черга на виїзд з окупованої території. За словами міського голови Мелітополя Івана Федорова, у цих чергах уже померли 5 людей.

Джерело: "24 Канал"

Росіяни заблокували тисячі людей на блокпосту на Запоріжжі

Російські загарбники продовжують блокувати виїзд українських громадян, через що близько 5 тисяч людей перебувають у чергах.

Іван Федоров звертає увагу на те, що армія Російської Федерації вкотре демонструє усю свою жорстокість щодо мирного населення України, яке опинилося в тимчасовій окупації. Щодня на блокпосту у Василівці окупанти пропускають від 20 до 15 автомобілів, тобто до 500 людей, хоча охочих виїхати значно більше.

Не можна також не згадати про те, що солдати РФ погрожують розстрілами мирним українцям.

Є зовсім жахливі речі, коли рашисти підходять до наших людей і кажуть: "Якщо хтось з тяжкохворих хоче тут підняти мітинг, то можемо пристрелити просто зараз у посадці", – розказав мер Мелітополя.

Фото - скриншот відео

Не менш жахаючою є реакція офіційної Москви на заклик організувати коридор з тимчасово окупованої території Запорізької області – російські окупанти відмовляють, цинічно аргументуючи це тим, що нібито "охочих виїхати немає".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?