РФ заявила про виявлення збитого американського БПЛА поблизу Севастополя
Категорія
Світ
Дата публікації

РФ заявила про виявлення збитого американського БПЛА поблизу Севастополя

РФ заявила про виявлення збитого американського БПЛА поблизу Севастополя
Джерело:  online.ua

В РФ заявили про виявлення збитого БПЛА США MQ-9 Reaper у Чорному морі на відстані 60 км від окупованого Севастополя. 

Джерело: ForPost

РФ заявляє про виявлення збитого БПЛА США

На дно моря опустився підводний робот, який виявив MQ-9 Reaper на глибині близько 850-900 метрів, - цитують журналісти пропагандистського видання заяву представників міноборони РФ.

Автори матеріалу заявляють, що що дрон MQ-9 Reaper нібито виявили за 60 кілометрів від узбережжя Севастополя, де "проходить глибоководна гілка газопроводу "Південний потік"". Там, за словами росіян, чергує військовий корабель.

Російські військові навіть не приховують, що прагнуть заволодіти технологіями США, якими оснащений БПЛА.

Для Міноборони РФ цікава внутрішня електронна "начинка" безпілотника, а також його двигун. Своєю чергою, зазначає співрозмовник видання, не виключається сценарій, за якого сили США намагатимуться знищити безпілотник, використовуючи свої засоби до його підняття на поверхню, - йдеться у матеріалі видання.

Що відомо про знищення РФ американського БПЛА MQ-9 Reaper

Представники командування армії США в Європі оприлюднили відео атаки літаків армії РФ на БПЛА MQ-9 Reaper над Чорним морем.

Відео було знято з камери на нижній частині дрона. На ньому показано, як російські винищувачі скидають паливо, а потім атакують американський безпілотник.

Після атак російських Су-27 зв'язок з дроном ненадовго було втрачено. Європейське командування США підтверджує, що на хвилину безпілотник втратив зв'язок, а публіковане відео було відредаговано.

Коли трансляція відновилася, то стало помітно, що одна з лопатей пропелера MQ-9 Reaper пошкоджена після зіткнення з Су-27.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?