РФ здійснила 29 вильотів для бомбардування України з Білорусі за добу — Генштаб
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ здійснила 29 вильотів для бомбардування України з Білорусі за добу — Генштаб

РФ здійснила 29 вильотів для бомбардування України з Білорусі за добу — Генштаб
Джерело:  online.ua

Російські загарбники здійснили понад 80 літако-вильотів, зокрема 29 – з аеродромів Барановичі та Бобруйськ, що розташовані на території республіки Білорусь.

Джерело: Фейсбук Генштабу ЗСУ

Генштаб повідомив інформацію про вторгнення РФ

Не досягаючи успіху, ворог продовжує завдавати ракетно-бомбові удари з використанням засобів повітряного нападу по об’єктах військової та цивільної інфраструктури у Житомирській, Київській, Чернігівській, Харківській та Донецькій областях. Противник здійснив понад 80 літаковильотів, зокрема 29 з аеродромів Барановичі та Бобруйськ, що розташовані на території республіки білорусь, - повідомили в Генштабі.

Там зазначили, що до нанесення ударів по об’єктах залучались літаки бомбардувальної, штурмової та винищувальної авіації. З метою ведення повітряної розвідки об’єктів на території України ворог задіяв п’ять літаків-розвідників.

Продовжують фіксуватися випадки масової відмови військовослужбовців збройних сил російської федерації брати участь у війні проти України. За наявною інформацією, в 155-й окремій бригаді морської піхоти з початку війни близько 220 військовослужбовців відмовились брати участь в збройній агресії проти України. Всього, у період з 24 лютого цього року, загинуло близько 50 та поранено близько 110 військовослужбовців цієї частини. Також неабиякий резонанс у російському суспільстві викликає загибель в російсько-українській війні вищих та старших офіцерів, - зазначили в Генштабі.

В Генштабі додають, що росіяни продовжують нести значні втрати через неналежно організовану систему медичного забезпечення.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?