РФ змінила командувача вторгненням в Україну — Суровікіна понизили до заступника
Категорія
Світ
Дата публікації

РФ змінила командувача вторгненням в Україну — Суровікіна понизили до заступника

РФ змінила командувача вторгненням в Україну — Суровікіна понизили до заступника
Джерело:  online.ua

У РФ знову змінили командувача російським вторгненням в Україну. Тепер окупаційними військами буде командувати очільник Генерального штабу російської армії Валерій Герасимов, а попереднього командира Сергія Суровікіна понизили до його заступника.

Джерело: росЗМІ

Герасимов буде командувати окупантами в Україні

Заступниками Герасимова стали колишній командувач російських військ в Україні Сергій Суровікін, командувач Сухопутними військами Олег Салюков, а також заступник начальника Генерального штабу ЗС РФ Олексій Кім.

Такі кадрові зміни у російському Міноборони пояснили "розширенням масштабу завдань", що вирішуються під час війни проти України, а також "необхідністю організації більш тісної взаємодії між видами та родами військ РФ".

Нагадаємо, що Суровікіна  призначили командувати окупаційними військами в Україні 8 жовтня. Російські пропагандисти називали його "сирійським м’ясником".

Під час свого перебування на посаді, Суровікін прийняв  "непросте рішення" і забрав з правобережжя Херсонщини та Херсона російські війська.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний характеризував Суровікіна як "звичайного держиморду".

При всій повазі до пана Суровікіна, якщо подивитися на нього, то це звичайний командир часів Петра І, скажімо так, держиморда. Дивишся на нього і розумієш, що або ти виконуєш завдання, або тобі кінець. А ми давно зрозуміли, що такий підхід не працює.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?