РФ знищила всю інфраструктуру Волновахи
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ знищила всю інфраструктуру Волновахи

РФ знищила всю інфраструктуру Волновахи
Джерело:  online.ua

Інфраструктуру міста Волноваха на Донеччині повністю зруйновано, як міста її фактично не існує. Про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

Джерело: Фейсбук голови Донецької ОВА Павла Кириленка

Волноваський район налічував до війни 24 лютого понад 100 тисяч населення. Звичайно, більшу частину вже евакуйовано..., тому я про це і кажу, що Волновахи з її інфраструктурою як міста вже не існує. Бої йдуть за територію, щоб ворога не пустити, не дати йому можливості зімкнути кільце і досягти тактичних і стратегічних планів, - сказав Кириленко.

Від початку повномасштабного вторгнення Волноваха стала першим великим містом у Донецькій області, яке вдалося захопити росіянам.

27 лютого Кириленко повідомляв, що артобстріли тривають уже два дні.

Артобстріли не припиняються на другий день. Місцеві кажуть, летить так важко, що залишає вирви за три-п'ять метрів. Води немає вже кілька днів. Немає електрики, бо розбито підстанції. Немає газу. Завезти хліб чи продукти немає можливості. У людей розряджені телефони. Зв'язок поганий. Центральна районна лікарня працює на генераторах. Але швидкі не виїжджають, бо небезпечно, - казав голова ОВА.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?