РФ звинувачує США у розповсюджені COVID-19 та вимагає компенсації
Категорія
Політика
Дата публікації

РФ звинувачує США у розповсюджені COVID-19 та вимагає компенсації

РФ звинувачує США у розповсюджені COVID-19 та вимагає компенсації
Джерело:  online.ua

Керівник Держдуми РФ В'ячеслав Володін замість того, щоб перейматись станом економіки своєї країни через масштабні санкції Заходу, звинуватив США у розповсюдженні COVID-19 та почав вимагати компенсації.

Джерело: Telegram-канал голови Держдуми РФ

РФ почала звинувачувати США у розповсюдженні COVID-19 

Глава Держдуми навів статтю якогось "американського вченого", який звинуватив США в поширенні коронавірусу. COVID-19 нібито міг вийти з американських біотехнічних лабораторій. Звичайно ж, ніяких підтверджень вчений не надав. Однак навіть такої неаргументованої заяви було достатньо росіянам.

Володін підхопив ідею про те, що коронавірус нібито "винайшли" в США. За це, вважає він, Вашингтон повинен понести "покарання".

Мільйони хворих і загиблих, світова економічна криза, падіння рівня життя людей — наслідки, за які Вашингтону необхідно понести відповідальність. Військові біологічні розробки США, які вони ведуть по всьому світу, повинні бути зупинені і розсекречені.  Всім державам, постраждалим від пандемії, США зобов'язані компенсувати завдані збитки, - заявив керівник Держдуми країни-агресора.

Звичайно ж, його слова виглядають смішно. Заява від країни, яка самій варто готувати гроші для репарацій за збитки, завдані через повномасштабне вторгнення в Україну, навряд чи буде сприйнята всерйоз.

Між тим прем'єр-міністр Ірландії Міхол Мартін в ході робочого візиту в Україну відвідав зруйновані кремлівською окупаційною армією Бородянку, Бучу та Ірпінь.

Міхол Мартін своїми очима побачив руйнування, викликані бомбардуваннями і цілеспрямованими атаками на цивільних під час вторгнення і окупації російськими військами, - повідомив керівник Київської ОВК Олексій Кулеба.

Міхол Мартін (фото - t.me/OleksiyKuleba)

Кулеба додав, що зараз в Ірландії перебувають близько 40 тисяч українських біженців.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?