Рішення не прийнято: у Росії назвали імена тих, хто може змінити Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Рішення не прийнято: у Росії назвали імена тих, хто може змінити Путіна

Рішення не прийнято: у Росії назвали імена тих, хто може змінити Путіна
Джерело:  Ехо Москви

Наступниками діючого президента Росії Володимира Путіна  на посаді глави держави можуть бути нинішній прем'єр-міністр Дмитро Медведєв, а також губернатор Тульської області Олексій Дюмін, який в минулому був довіреним тілоохоронцем нинішнього російського лідера.
Про це заявив політолог Станіслав Бєлковський, передає ONLINE.UA з посиланням на «Ехо Москви».
«Останнім часом загострилися чутки, що наступником може бути зовсім не Дмитро Медведєв, а все той же раніше згадуваний в такій якості Олексій Дюмін, губернатор Тульської області, надійний охоронець президента», — повідомив він, коментуючи президентські вибори в Росії, які повинні відбутися у 2018 році.
При цьому політолог підкреслив, що «це рішення ще не прийнято, йде він сам або йде наступник».


Читайте також: В НАТО дізналися про гру Путіна із наднебезпечною зброєю

«Ну, тому що Путін не приймає важливих рішень так задовго до моменту їх реалізації. Він за способом мислення не стратег, а тактик. Ще рано про це говорити», - пояснив експерт.


Також він висловив упевненість в тому, що «це рішення буде прийнято і оголошено в останній момент».


«Такі речі зазвичай Путін не оповіщає в посланнях федеральним зборам. Це Дмитро Анатолійович Медведєв любив такі фокуси. А для Путіна важливий кулуарний порядок підготовки таких рішень. Ось, напередодні того дня, коли воно буде оприлюднене, ми про нього дізнаємося, якщо воно буде прийнято», - резюмував експерт.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  відомий російський журналіст розповів про несподіваного і страшного союзника Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?