Рівненський губернатор заявив про дестабілізацію ситуації в регіоні
Категорія
Україна
Дата публікації

Рівненський губернатор заявив про дестабілізацію ситуації в регіоні

Рівненський губернатор заявив про дестабілізацію ситуації в регіоні
Джерело:  Рівненська ОДА

Голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко скликав термінову прес-конференцію, де зробив заяву про спроби антиукраїнських сил розхитати суспільно-політичну ситуацію в місті і регіоні.

Про повідомляє офіційний сайт Рівненської ОДА.

Він заявив, що вчорашня акція блокування ОДА проплачена і націлена на створення негативної картинки для антиукраїнських телеканалів.

"Акція 100% проплачена. Ще вчора в соцмережах поширювалася інформація про те, що ініціатори мітингу пропонували за участь в акції від 200 до 400 гривень", - підкреслив голова регіону. За його інформацією зараз правоохоронці розбираються з організаторами цієї акції.

Читайте також: Рівненські копачі заблокували будівлю ОДА.

Муляренко також відзвітував про те, що робить ОДА з питання легалізації видобутку бурштину. Голова Рівненської ОДА нагадав, що представники облдержадміністрації брали участь у всіх засіданнях профільних комітетів і надавали свої пропозиції до законопроектів, які розроблялися депутатами Верховної Ради. Не чекаючи ухвалення законопроекту, Рівненська ОДА фактично стала розробником проекту постанови Кабміну, покликаного зменшити темпи екологічної катастрофи на Поліссі.

"Для того, щоб державні компанії, я підкреслюю саме державні, могли проводити рекультивацію порушених земель ми запропонували уряду ухвалити дану постанову", - зазначив голова ОДА.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?