Різдво без чортів, чи буде ядерка в Криму та ображені білоруси — головні новини на online.ua
Категорія
Україна
Дата публікації

Різдво без чортів, чи буде ядерка в Криму та ображені білоруси — головні новини на online.ua

Різдво без чортів, чи буде ядерка в Криму та ображені білоруси — головні новини на online.ua
Джерело:  online.ua

Яке відношення до християнського свята Різдва має зграя дрібних кремлівських чортів, чому на українців нібито ображені білоруські прикордонники та що каже ГУР про плани Путіна щодо розміщення ядерної зброї у Криму — читайте та дивіться найважливіші новини від команди online.ua.

Джерело:  ютуб-канал online.ua

Фейкове "різдвяне перемирʼя" за наказом Путіна

5 січня російський диктатор Володимир Путін дав наказ припинити вогонь по всій лінії бойових зіткнень в Україні під приводовом "різдвяного перемирʼя".

На переконання радника Офісу президента Михайла Подоляка, оголошене Путіним "перемир’я", є цинічною пасткою.

Позицію офіційного Києва підтримали більшість міжнародних партнерів.

Росія може вчинити ядерні провокації у Білорусі та Криму — ГУР

За даними української розвідки, президент РФ Володимир Путін розглядає тимчасово окупований Крим і Білорусь як території для проведення ядерних провокацій.

Є інформація, що тимчасово окупований Крим і територія сучасної Білорусі розглядаються Путіним для проведення такого роду провокацій. Вся ця інформація відстежується, – заявив представник ГУР Андрій Юсов.

Головні храми Києво-Печерської лаври повернули в користування держави

Успенський собор та Трапезну церкву Києво-Печерської лаври повернули у користування держави. Раніше ними користувалися представники УПЦ МП.

Предстоятель ПЦУ, митрополит Київський і всієї України Епіфаній вперше проведе різдвяне богослужіння 7 січня в Києво-Печерській лаврі.

США оголосили про найбільший пакет військової допомоги Україні

Команда президента США Джо Байдена ухвалила рішення про виділення Україні нового пакету підтримки у сфері оборони у розмірі понад 3 мільярда доларів, який включатиме зокрема й БМП Bradley. Що важливо розуміти, це найбільший пакет військової допомоги, який отримає від Штатів наша країна за період повномасштабної війни з Росією.

Білоруські прикордонники нібито образилися на українців

Білоруські прикордонники поскаржилися на українських військових, які нібито демонстрували їм "образливі і погрозливі жести". За словами представника білоруського Держприкордонкомітету, з української сторони були зафіксовані "провокації" на пункті пропуску "Піддобрянка".

Як доказ "провокацій" прикордонники показали відеозапис, на якому прикордонник в касці, бронежилеті і балаклаві на українській стороні помахав в бік Білорусі. Після цього український прикордонник провів рукою по горлу і натякнув білоруським колегам, що на них чекає в разі нового вторгнення в Україну.

Підписуйтесь, тисніть на дзвіночок, щоб слідкувати за новими випусками online.ua!

Мирного неба та смачної куті!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?