Ризики вторгнення з боку Білорусі є мінімальними — Зеленський
Категорія
Україна
Дата публікації

Ризики вторгнення з боку Білорусі є мінімальними — Зеленський

Ризики вторгнення з боку Білорусі є мінімальними — Зеленський
Джерело:  online.ua

Президент Володимир Зеленський повідомив, що експерти та аналітики вважають, що ризики вторгнення в Україну з боку Білорусі мінімальні.

Джерело: Укрінформ з посиланням на слова Зеленського

Зеленський розповів про ризики нападу з Білорусі

Поки всі наші експерти, аналітики не бачать такого ризику. Я особисто, слухаючи всю цю інформацію, вірю нашим людям і аналітикам, але не дуже довіряю цій ситуації. Може бути і так, і по-іншому. Наша справа - бути готовими до найгіршого, якщо вони таки вирішать знову іти. Але поки що експерти вважають, що ризики повторного вторгнення з Білорусі мінімальні, - сказав президент.

Він також заявив, що Україну намагаються підштовхнути до невигідного результату припинення війни з Росією.

Зеленському поставили питання про мирний план, який нібито обговорюють США, ЄС і Велика Британія.

Жодних переговорів про якісь плани у мене немає, такі переговори сьогодні на рівні нуля знаходяться. Звісно, всім хочеться максимально нас трішечки штовхати до якогось результату, точно не бажаного для нас, бо нас не питають поки що, а вигідного для тих чи інших сторін, які мають свої інтереси. Знову ж таки, різні: як фінансові, так і політичні, - сказав Зеленський.

Він наголосив, що пов'язана з війною втома у світовій спільноті наростає, і "люди хочуть якогось результату для себе, а нам із вами потрібен результат – для нас".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?