Ризики зростають: в Китаї зробили невтішну заяву про коронавірус
Категорія
Світ
Дата публікації

Ризики зростають: в Китаї зробили невтішну заяву про коронавірус

Ризики зростають: в Китаї зробили невтішну заяву про коронавірус
Джерело:  online.ua

У Пекіні зростає кількість підтверджених випадків нового коронавірусу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Такі відомості підтвердили у відомстві з охорони здоров'я китайської столиці. За офіційними даними, ризики подальшого розповсюдження вірусу зростають.

У міському Центрі з контролю та запобіганню захворювань оголосили, що один громадянин вже загинув. Кількість інфікованих сягнула 102 осіб.

Джерело коронавірусу знаходиться у багатомільйонному місті Ухань. Наразі воно та сусідні населені пункти буквально закрите на карантин. Влада вирішила скасувати усі транспортні рейси з та в окремі міста, щоб запобігти розповсюдженню.

За даними Associated Press, в Китаї загалом вірус виявили у 5975 осіб станом на опівдні у середу, 29 січня. Агентство зазначило, що масштаби спалаху майже сягнули показників так званого важкого гострого респіраторного синдрому. Утім, кількість жертв 2019-nCoV набагато менша, ніж під час епідемії 2003 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, "Міжнародні авіалінії України"планують здійснити кілька рейсів з Китаю, щоб евакуювати звідти українців. Відомо, що лайнери спрямують до міста Саньї. Громадяни зможуть повернутися на батьківщину 30 січня та 3 лютого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?