РНБО може ввести санкції проти Фірташа і Коломойського
Категорія
Політика
Дата публікації

РНБО може ввести санкції проти Фірташа і Коломойського

РНБО може ввести санкції проти Фірташа і Коломойського
Джерело:  online.ua

Напередодні минулого засідання Рада національної безпеки і оборони України активно обговорювала можливість запровадження санкцій проти олігарха Дмитра Фірташа. Колишній голова адміністрації президента Олег Рибачук підтвердив, що ця тема може стояти на порядку денному. Окрім того, на його думку, санкції також можуть ввести й проти одіозного олігарха Ігоря Коломойського. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

"Так, до Фірташа можна додати і Коломойського", – вважає експерт.

Олег Рибачук звернув увагу на те, що команда українського лідера Володимира Зеленського почала використовувати дозовані джерела інформації. У такий спосіб Офіс президента тримає в напрузі олігархів, зокрема Фірташа, Ахметова, Коломойського.

"Це добре. Це стало частиною внутрішньої і зовнішньої політики", – наголосив колишній глава адміністрації президента.

Главі держави Володимиру Зеленському, засловами Рибачук,а наразі не можна зупинятись. Вкрай важливо, щоб після рішень РНБО, такі ж рішення ухвалювали і суди.

Варто звернути увагу на те, що наступне засідання РНБО перенесли на четвер, 11 березня. Цю інформацію нещодавно підтвердив секретар Ради Олексій Данілов.

"Для нас не важливо, чому засідання РНБО буде саме в четвер. Для нас важливіше, що на порядок денний виносять дійсно ті питання, які впливають і на безпеку, і на оборону країни", – підкреслив політик.

Як уже згадувалося раныше, 5 березня США запровадили візові санкції проти українського олігарха Ігоря Коломойського. це рішення миттєво першим прокоментував український лідер Володимир Зеленський.

"Для економічного процвітання та євроатлантичної інтеграції, заявленої не лише в Конституції, а насамперед в українському суспільстві, Україна повинна подолати систему, в якій домінують олігархи. Дії президента Володимира Зеленського говорять самі за себе: за менш ніж два роки каденції він зробив для деолігархізації в рази більше, ніж будь-хто з попередніх президентів, без пафосних гасел і популізму", — йдеться в заяві ОП.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що суд зобов’язав Коломойського виплатити солідну компенсацію Приватбанку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?