РНБО нарешті озвучила 4 версії катастрофи літака МАУ в Ірані
Категорія
Світ
Дата публікації

РНБО нарешті озвучила 4 версії катастрофи літака МАУ в Ірані

РНБО нарешті озвучила 4 версії катастрофи літака МАУ в Ірані
Джерело:  online.ua

Секретар Ради нацбезпеки й оборони України Олексій Данілов заявив, що експерти вивчають усі можливі версії причин катастрофи літака "Міжнародних авіаліній України", включно з ураженням лайнера ракетою. Про це він повідомив на своїх сторінках в соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

"Вивчаються різні версії раптового падіння літака, серед основних: ураження літака зенітною ракетою ЗРК, зокрема ЗРК "Тор", бо інформація про виявлення уламків російської ракети поблизу місця катастрофи вже з'явилася в мережі інтернет; зіткнення з БПЛА або іншим літаючим об'єктом; руйнування і вибух двигуна з технічних причин; вибух всередині літака внаслідок терористичного акту".

За словами Данілова, до складу комісії включено фахівців, які беруть участь у міжнародному розслідуванні атаки російських військовослужбовців на малайзійський "Боїнг" МН-17 17 липня 2014 року в повітряному просторі України, а також в експертизі фрагментів російської зенітної ракети "Бук", яка збила малайзійський літак.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що очевидці жахливої аварії українського Boeing 737 авіакомпанії МАУ в Ірані 8 січня поділилися унікальною інформацією. За їхніми словами, українські пілоти робили все можливе, щоб літак не впав на житлові будинки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?