Роберт Кійосакі озвучив нову пораду щодо інвестицій в біткоїн
Категорія
Економіка
Дата публікації

Роберт Кійосакі озвучив нову пораду щодо інвестицій в біткоїн

Роберт Кійосакі озвучив нову пораду щодо інвестицій в біткоїн
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий інвестор, бізнесмен, а також автор популярної книги "Багатий тато, Бідний тато" Роберт Кійосакі не втомлюється ділитися цікавими прогнозами щодо майбутнього криптовалют. Цього разу він звернув увагу на те, що ціна біткоїна може уже незабаром почати рухатися у напрямку 50 тисяч доларів. Саме тому, як стверджує експерт, потрібно встигнути купувати цю криптовалюту, поки вона не перетнула позначку у 20 тисяч доларів. На переконання Роберта Кійосакі, ціна BТС може злетіти до 50 тисяч доларів вже в 2021 році. Своїм прогнозом аналітик поділився на офіційній сторінці у Twitter, передає ONLINE.UA.

"Радий, що купив біткоїн. Наступна зупинка на 50 тисячах доларів. Хвиля інституційних грошей прийде у 2021 році. Купуйте, поки дешевше 20 тисяч доларів. Якщо ви упустили біткоїн, купуйте срібло… Яскраве майбутнє чекає золото, срібло, біткоїн і підприємців", – поділився своєю думкою з цього приводу Роберт Кійосакі.

На переконання відомого бізнесмена, приплив грошей інституційних інвесторів стане каталізатором, який підштовхне ціну біткоїна до 50 тисяч доларів. Не можна не згадати про те, що MicroStrategy, Square та Guggenheim за останні кілька місяців інвестували на ринок біткоїну просто шалені суми. Багато експертів переконують, що мільйонні вливання у ринок криптовалют – це лише початок.

Варто зазначити, що нещодавно ціна біткоїна почала стрімко рости. За декілька тижнів її вдалося з 13 тисяч добратися майже до 20 тисяч за одну монету. Однак нещодавно криптовалюта втратила понад 1 000 доларів за тиждень і торгувалася в районі 18 тисяч доларів, але ціна відновилася протягом вихідних і станом на 15 грудня торгується на рівні 19 200 доларів. За словами аналітиків, якщо BTC втримається на цьому рівні, то найближчим часом може перетнути наступні точки опору — 19 500 та 19 800 доларів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що аналітики прогнозують неймовірний ріст біткоїна в майбутньому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?