Робимо все необхідне - невтішні новини про стан побитого Балуха
Категорія
Україна
Дата публікації

Робимо все необхідне - невтішні новини про стан побитого Балуха

Робимо все необхідне - невтішні новини про стан побитого Балуха
Джерело:  online.ua

Український політв'язень Володимир Балух залишається під пильним наглядом лікарів після нападу. Станом на понеділок, 14 вересня, ситуація з його лікуванням залишається стабільно важкою. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на нардепку Ірину Геращенко.

За її словами, медики працюють над одужанням пацієнта.

"Від лікуючих лікарів В. Балуха: "Стан стабільно важкий. Для пацієнта і нас дуже важливі 7-10 доба. Пацієнт всім забезпечений, робимо все необхідне", - проінформувала Геращенко у Facebook.

Нагадаємо, що приголомшливий інцидент з побиттям Балуха стався у ніч на 8 вересня. Напередодні була річниця його звільнення з російського полону — на батьківщину українець разом з іншими відомими бранцями повернувся 7 вересня 2019 року. Цей обмін став однім з найбільш масштабних та гучних за останні роки.

Лікарі підтвердили наразі у Балуха важку черепно-мозкову травму, він переніс операцію на голові. У нього також діагностували перелом руки та ключиці. Непідтверджені офіційно дані вказують на зустріч колишніх в'язнів з нагоди згаданої річниці.

Згідно з інформацією ЗМІ, колишнього політв'язня ввели у медикаментозну кому, щоб його організм краще відновлювався та не витрачав зайвої енергії. Тим часом правоохоронні органи кваліфікували інцидент як розбій — відповідно до ч. 4 ст. 187 ККУ.

Як повідомляв ONLINE.UA, Офіс президента України виступив з жорсткою невідкладною заявою одразу після оприлюднення новин щодо Володимира Балуха. За оприлюдненими даними, у Володимира Зеленського серйозно занепокоєні через такий напад і вимагають оперативного розслідування, притягнення усіх фігурантів до відповідальності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?