Робиться все - Зеленський виступив з гучною обіцянкою
Категорія
Політика
Дата публікації

Робиться все - Зеленський виступив з гучною обіцянкою

Робиться все - Зеленський виступив з гучною обіцянкою
Джерело:  online.ua

Невідомий зловмисник вранці у вівторок, 21 липня, захопив автобус із заручниками у центрі Луцька. Презиент Володимир Зеленський відреагував на резонансні події. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційну заяву президентської пресслужби.

За словами лідера, правоохоронні органи з силові структури працюють над приборканням загрози.

"Тривожні новини з Луцька. Вранці, о 9:25, до місцевої поліції зателефонував громадянин, який повідомив про те, що захопив автобус із заручниками. Було чутно постріли, автобус пошкоджено. Наразі введено поліцейську операцію "Заручник", а СБУ ввела план "Бумеранг". Робиться все, щоб ситуацію було врегульовано без жертв. Тримаю перебіг подій під особистим контролем", - наголосив Зеленський.

Нагадаємо, за непідтвердженими даними в автобусі можуть знаходитися до 20 заручників. Нічого остаточно про позицію чи вимоги зловмисника невідомо.

Мешканці міста проінформували вранці про стрілянину у центрі. Вони поширювали тривожні подробиці щодо інциденту у соціальних мережах. деякі припускали, що це могли б бути навчання правоохоронців, однак ця інформація, нажаль, не підтвердилася пізніше.

Відомо, що окрім поліції зловмисник намагався оголосити про свої наміри суспільству. Він оприлюдник нібито свої заяви у соціальних мережах, як уточнюють волинські медіа.

Захоплений автобус нібито стоїть неподалік від Театрального майдану з ознаками пошкодження. На місце інциденту спрямували поліцейські підрозділи разом з фахівцями-вибухотехніками.

Як повідомляв ONLINE.UA, Зеленський терміново звернувся до усіх українських громадян  — він наголосив, що не підтримує ідею відновлення водопостачання з материкової України до окупованого Росією Криму. Про позицію українського лідера розповів народний обранець від політичної сили "Слуга народу" Богдан Яременко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?