Робот проти Трампа: відео дивного винаходу розвеселило мережу
Категорія
Світ
Дата публікації

Робот проти Трампа: відео дивного винаходу розвеселило мережу

Робот проти Трампа: відео дивного винаходу розвеселило мережу
Джерело:  TJ

У мережі показали відео дивного робота, який автоматично роздруковує твіти президента США Дональда Трампа, після чого спалює їх.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на tjournal.ru.
Користувачі соціального новинного сайту Reddit звернули увагу на твіттер-аккаунт @burnedyourtweet («спалив твій твіт»), який відправляє Трампу відеоролики, як робот спочатку роздруковує його твіти, а потім спалює їх і викидає.
Робот використовує у процесі чековий принтер, ножиці, запальничку і попільничку для згорілих «твітів».
Коментатори пожартували, що Трамп так часто пише повідомлення, що творцеві робота треба задуматися про механізм, який буде змінювати попільнички.

Читайте також: Програміст роздрукував на 3D-принтері термінатора, що говорить: з'явилося відео
Користувачі також припустили, що зйомка ролика є частиною алгоритму: під час процесу камера наближається і рухається на однакову відстань, що складно зробити людині.
Повідомляється, що аккаунт почав відправляти ролики президенту США у вівторок, 28 березня, але вже через кілька годин увійшов у топ Reddit.
Журналісти досі не змогли з'ясувати, хто розробив робота, що спалює твіти. В NY Mag припустили, що це може виявитися рекламною кампанією, так як твіттер-аккаунт підписаний на представників кількох рекламних агентств.
Користувачів соцмереж розсмішив новий дивний винахід.




Як повідомляв ONLINE.UA,  американська компанія Boston Dynamics представила робота Atlas Handle з колесами замість ступень, вміє виконувати вражаючі трюки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?