Робота за недоїдки: у мережі з'явилися вакансії з ЛНР
Категорія
Культура
Дата публікації

Робота за недоїдки: у мережі з'явилися вакансії з ЛНР

Робота за недоїдки: у мережі з'явилися вакансії з ЛНР

У мережі з'явилося фото з вакансіями, які пропонує Алчевський міський центр зайнятості жителям окупованого бойовиками міста: грошей, які хочуть платити людям, не вистачить навіть на мізерну їжу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог українського журналіста Дениса Казанського.
«Давайте подивимося, які ж зарплати пропонує ЛНР щасливим мешканцям молодий «республіки». Отже, підприємство «Алчевскпастранс» пропонує ремонтнику гумових виробів зарплату в 1117 російських рублів. Це приблизно 470 грн за нинішнім курсом. Робота мрії!» — з гумором зазначив він.
Також журналіст додав, що «радиомеханіку в цьому ж підприємстві обіцяють платню у 1240 рублів — це приблизно 525 грн».
«Важко повірити, що це не жарт. Навіть не уявляю, хто може погодитися на таке. Це навіть не робота за їжу. Це робота за недоїдки зі сміттєвого бака», — підкреслив Казанський.
Ще однією вакансією виявилася робота водієм тролейбуса в «Алчевськпастрансі» - там платять 5511 рублів (приблизно 2290 грн).
«Це вже практично ціле багатство. Радіомеханік з заздрістю дивиться на водія алчевського тролейбуса. Майстер з ремонту устаткування там же може розраховувати на 4960 рублів. Електромонтер — на 4132 руб (1720 грн)» — перерахував він.
За словами Казанського, «до війни, при старому курсі долара, у гривнях і то отримували більше, але тоді Алчевську доводилося годувати всю Україну, на шиї сиділи кляті бандерівці, а зараз — зовсім інша справа, нарешті Донбасу не доводиться більше нікого годувати».



Вакансії в Алчевську. Фото: блог Дениса Казанського

«Загалом, якщо відкинути емоції і просто взяти до рук калькулятор, то виходить, що жителі Луганської області два
роки воювали за те, щоб отримувати зарплати в п'ять разів менше, ніж при «фашистах», - зазначив блогер.
Також він додав, що «ДНР і ЛНР — це насправді такі об'єднання ненависників Донбасу, і що їм вдалося зробити з Донецьком і Луганськом за два роки — воістину вражає».
«Змусити жителів регіону, де до війни за статистикою зарплати в Україні поступалися лише столиці, гарувати за 500 — 1500 грн, та ще при цьому вірити в те, що вони звільнилися від страшного українського ярма, це справді геніально. Ігор Венедиктович (Плотницький, ватажок ЛНР – Ред.) — геній руйнування і мізантропії. Як же треба ненавидіти людей, щоб таке провернути!» — резюмував він.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  стало відомо про хитрий план ватажка ЛНР Ігоря Плотницького зі зміцнення влади на окупованих територіях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?