Родич Джорджа Майкла назвав причину смерті співака
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Родич Джорджа Майкла назвав причину смерті співака

Родич Джорджа Майкла назвав причину смерті співака
Джерело:  The Mirror

Кузен британського виконавця Джорджа Майкла, який помер 25 грудня 2016 року, - Андрос Гіоргі заявив, що причиною смерті співака стали наркотики.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Mirror.
За інформацією видання, родич легендарного музиканта озвучив свою думку в програмі Вікторії Дербішайр на Бі-бі-сі.
Кузен заявив, що Джордж перед смертю знову підсів на наркотики.
"Важкі наркотики повернулися в його життя. Я думаю, що він прийняв занадто багато чогось в суміші з антидепресантами. І його серце просто перестало битися", - повідомив Гіоргі.
Читайте також: Стало відомо, хто отримає спадок Джорджа Майкла
Однак при цьому він зазначив, що залежність у Майкла була від курильного кокаїну, і спростував чутки, які раніше поширювали західні ЗМІ про те, що Джордж вживав героїн.
"Це єдиний наркотик, до якого він ніколи не торкався", - зазначив Андрос.
Також родич відзначив, що не вважає, що причиною смерті співака могло бути самогубство.
"Я вважаю, що у Майкла були думки про самогубство, оскільки у нього спостерігалися проблеми з душевним здоров'ям. Але я не вважаю, що його смерть - самогубство", - додав він.
Нагадаємо, раніше коханий Джорджа Майкла - Фаді Фаваз опублікував у своєму Twitter публікацію, в якій акцентував увагу на тому, що співак неодноразово робив спроби суїциду. Незважаючи на це, його завжди вдавалося врятувати. Однак на цей раз Майклу вдалося піти з життя в такий спосіб.
Відзначимо, поліція досі не встановила причину смерті артиста, незважаючи на проведений розтин. Зараз проводяться додаткові аналізи.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що Джордж Майкл збирався в цьому році стати батьком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?