Ролик на YouTube про бізнес Кадорр-груп б'є рекорди, - ЗМІ
Категорія
Економіка
Дата публікації

Ролик на YouTube про бізнес Кадорр-груп б'є рекорди, - ЗМІ

Ролик на YouTube про бізнес Кадорр-груп б'є рекорди, - ЗМІ
Джерело:  24 канал

Народні депутати України, представники різних політичних партій, Андрій Левус, Андрій Лозовий, Дмитро Лінько, Євген Дейдей вимагають від ГПУ розібратися в сумнівних будівельно-сепаратистських схемах скандально відомого одеського бізнесмена Аднана Ківана, про це повідомляє ONLINE.UA, з посиланням на Телеканал новин "24".

Як стверджують нардепи, свого часу бізнес-партнери Ігор Марков і Аднан Ківан незаконно вивели під будівництво чергової висотки санаторні землі в Одесі. Йдеться про землі колишнього санаторію Нафтовик на вулиці Каманіна, де тепер “красується” чергова “перлина” від Кадорр-Груп.

І хоча Ігоря Маркова та його прихильників по забороненій в Україні політичної партії Родина, давно немає в Одесі та в Україні, вони продовжують отримувати дивіденди від успішно проведених зі скандальним бізнесменом угод. Більш того, народні обранці, а також відомий політичний діяч Дмитро Корчинський стверджують, що гроші від будівельного бізнесу Аднана Кивана йдуть на фінансування так званих ДНР/ЛНР.

Ця історія отримала також великий суспільний резонанс, про що свідчить ролик про бізнес відносини Ківана та Маркова, який стрімко набирає кількість переглядів.

На думку ж депутатів, фахівці зі Служби безпеки Українитакож повинні підключитися до розслідування ГПУ іперевірити інформацію про фінансування бізнесменом бойовиків із ДНР/ЛНР.

Раніше активісти, що входять до групи підтримки сирійського бізнесмена Аднана Ківана, спробували зірвати сесію Одеської міськради та влаштували бійку перед будівлею мерії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?