Роналдінью розповів про серйозний удар, з яким зіткнувся за гратами
Категорія
Спорт
Дата публікації

Роналдінью розповів про серйозний удар, з яким зіткнувся за гратами

Роналдінью розповів про серйозний удар, з яким зіткнувся за гратами
Джерело:  online.ua

Зірка світового футболу бразилець Роналдінью потрапив до в'язниці у Парагваї у березні. Напередодні він уперше прокоментував свої враження від цього інциденту. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Goal.com.

Колишній форвард іспанської "Барселони" та італійського "Мілана" прибув до згаданої країни, але його звинуватили на кордоні у використанні підробних документів.

"Те, що документи виявилися фальшивими, для нас стало повним сюрпризом. З самого початку ми хотіли співпрацювати з владою, щоб у всьому розібратися", - зазначив Роналдінью.

Окрім того, він із самого початку пішов на контакт із правоохоронними органами. Вони отримали від футболіста усі дані, які в нього були.

"Коли нас відправили в камеру, це був серйозний удар. Я навіть уявити не міг, що потраплю в таку ситуацію. Все своє життя я прагнув домогтися максимальних професійних висот і дарувати людям щастя своїм футболом", - підкреслив ексфорвард.

Слід зазначити, що навіть за ґратами Роналдінью не забув свого покликання — він брав участь у футбольному турнірі серед в'язнів. Там він відзначився 5-ма голами.

Загалом футболіст провів 30 діб у в'язниці. Його врешті решт випустили під заставу в 1,6 мільйона доларів США, Разом з ним звільнили брата, з яким той потрапив у цей інцидент.

Обом чоловікам необхідно у майбутньому знаходитися під домашнім арештом в одному з готелів міста Асунсьйоні. туди вони прибули для благодійного заходу. Документи нібито отримали від організаторів.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Німеччині вже 9 травня хочуть відновити футбольний сезон, але за умови, що футболісти будуть дотримуватися радикальних обмежень. Спортсменам по протоколу заборонили займатися сексом і цілуватися, щоб не заразитися коронавірусом від коханих.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?