Роналдінью випустили з тюрми: що відомо про стан футбольної зірки
Категорія
Спорт
Дата публікації

Роналдінью випустили з тюрми: що відомо про стан футбольної зірки

Роналдінью випустили з тюрми: що відомо про стан футбольної зірки
Джерело:  online.ua

Відомого футболіста Роналдінью, який раніше виходив у кольорах іспанської "Барселони", випустили із в'язниці у Парагваї. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Football Espana.

За даними видання, зірка спорту вийшов разом із братом під заставу - у 1,6 мільйона доларів США. Обидва зобов'язані перебувати у готелі в Асунсьйоні під домашнім арештом. Нагляд вестиме поліція.

Нагадаємо, футболіста затримали за в'їзд до міста за підробними документами. Підозрювані вказали пізніше, що ці документи вони отримали від представників фонду, який організував благодійні заходи та запросив відомих гостей.

Під час перебування у в'язниці Роналдінью встиг відсвяткувати 40-річний ювілей та зіграти у місцевому футбольному турнірі. У фіналі змагань ексгравець "Барселони" забив п'ять голів.

Минулого року правоохоронці заарештували 57 об'єктів нерухомості Роналдінью, щоб зобов'язати його сплатити виписаний у прокуратурі штату штраф.

Як повідомляв ONLINE.UA, легенда боксу Майк Тайсон відомий не ліше своїми спортивними досягненнями. Він неодноразово потрапляв у скандали чи курйози та навіть лікувався від залежностей - наркотичної та алкогольної. Хоча мало хто міг би уявити, що "залізний Майк" намагався побитися з горилою в зоопарку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?