Роналду відреагував на поразку у матчі Португалії проти України
Категорія
Спорт
Дата публікації

Роналду відреагував на поразку у матчі Португалії проти України

Роналду відреагував на поразку у матчі Португалії проти України

Бомбардир збірної Португалії Кріштіану Роналду назвав гру проти української національної команди чудовою, але гіркою у той сами час. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

Легендарний футболіст під час відбіркового матчу Євро-2020 відзначився одним голом. Він став 700-м у його кар'єрі.

За словами португальського нападника, він вдячний тренерам і партнерам, які допомагали, проте йому все одно прикро за поразку.

"Востаннє, коли я грав у Києві, то виграв Лігу чемпіонів – це був прекрасний момент, але він, на жаль, уже в минулому. Сьогодні ми грали добре, але не зуміли здобути позитивний результат. Ми все зробили, і в нас було багато моментів, щоб забити. Я не шукаю рекорди, вони самі знаходять мене. Я не одержимий ними, все відбувається природно", - стверджує Роналду.

Як повідомляв ONLINE.UA, матч Україна - Португалія відбувся на полі київського стадіону"Олімпійський". Українці відзначилися двома голами у першому таймі. Перший (5 хвилина) забив Роман Яремчук, а інший (27 хвилина) Андрій Яременко.

Завдяки влучному пенальті від Роналду у другій половині зустрічі португальці ледь не зрівняли рахунок. Двобій завершився 2:1, забезпечивши вихід збірної України до Євро-2020.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?