Роналду встановив два феноменальних рекорди чемпіонатів Європи: опубліковано відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Роналду встановив два феноменальних рекорди чемпіонатів Європи: опубліковано відео

Роналду встановив два феноменальних рекорди чемпіонатів Європи: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Лідер збірної Португалії Кріштіану Роналду в матчі третього туру Євро-2016 проти Угорщини встановив одразу два рекорди чемпіонатів Європи.
Як повідомляє ONLINE.UA, Роналду став першим футболістом, який забивав на чотирьох чемпіонатах Європи, і рекордсменом за кількістю матчів на ЧЄ.
Роналду перервав гольову засуху тільки в третьому матчі у Франції. В іграх з ісландцями і австрійцями Роналду не відзначився, але в матчі з Угорщиною оформив дубль.
Особливо гарним вийшов перший м'яч Роналду. Португалець п'ятою вразив ворота рекордсмена Габора Кірая.



Що стосується рекорду за кількістю матчів на Євро, то тут Роналду обійшов француза Ліліана Тюрама і нідерландця Едвіна Ван дер Сара, які зіграли по 16 матчів.
У Роналду, з урахуванням гри з Угорщиною, вже 17 матчів на чемпіонатах Європи.
Дивіться: Комментатор матча Евро-2016 получил футбольный оргазм в прямом эфире: опубликовано видео
Крім того, Роналду наблизився до Мішеля Платіні в списку кращих бомбардирів чемпіонатів Європи. Платіні забив 9 голів на Євро-1984, а Роналду відзначився 8 разів у чотирьох турнірах.
Нагадаємо, в 1/8 фіналу Євро-2016 Португалія битиметься з Хорватією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?