Роналду зробив суперечливу заяву про майбутній відхід з футболу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Роналду зробив суперечливу заяву про майбутній відхід з футболу

Роналду зробив суперечливу заяву про майбутній відхід з футболу
Джерело:  online.ua

Зірка футболу 34-річний португалець Кріштіану Роналду заявив, що може залишити ФК "Ювентус" та відійти з футболу вже після завершення сезону. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.

Під час нещодавнього інтерв'ю гравець підкреслив, що знаходиться у бездоганній формі. Він має можливість продовжити престижну кар'єру ще багато років.

"Можливо, я закінчу кар'єру вже наступного року. Але я також можу грати до 40 чи 41 року. Не знаю, я завжди говорю, що потрібно насолоджуватися моментом", - підкреслив Роналду.

Слід нагадати, португалець відмітився 21 голом за "Ювентус" протягом останнього сезону, отримавши статус кращого бомбардиру клубу. Сам він вважає, що у світі ще не має футболіста, який встановив би більше рекордів, ніж він.

Нагадаємо, гравець здобув звання чемпіона у трьох країнах та ставав п'ятикратним володарем "Золотого м'яча".

Як повідомляв ONLINE.UA, Роналду раніше зізнався у сплаті 375 тисяч доларів жительці США, яка раніше звинуватила форварда у зґвалтуванні. Спортсмен назвав ці гроші відшкодуванням юридичних витрат. Вони були передані ще 2010 року, майже одразу після інциденту у Лас-Вегасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?