Росією править "чекістська Годзілла"
Категорія
Світ
Дата публікації

Росією править "чекістська Годзілла"

Росією править "чекістська Годзілла"
Джерело:  online.ua

Владу в Росії після третього приходу на посаду президента Володимира Путіна, колишнього співробітника Комітету державної безпеки СРСР, захопила «чекістська Годзілла».

Таку думку в інтерв'ю ONLINE.UA висловив відомий російський журналіст Олександр Сотник.
«У 2011 році стало зрозуміло, що "чекістська Годзілла" (Годзілла – персонаж з апокаліптичних фільмів жахів – Ред.) повертається», — заявив він.
За словами Сотника, «5 грудня 2011 року стався спонтанний викид енергії (почалися акції протесту) у зв'язку з фальсифікацією виборів до Держдуми».
Також він додав, що тоді йому стало зрозуміло — «протест буде тільки наростати».
«Мислячі люди повернення Путіна не хотіли. Середній клас розумів, що все йде до краху, правда — розтягнутого та поступового, але від цього не легше. 6 травня 2012 року був розігнаний "Марш мільйонів" на Болотній площі (напередодні інавгурації Володимира Путіна, — ONLINE.UA). А потім протест злили», — підкреслив журналіст.


Читайте також: Маленький Володимир: Акунін жорстко висловився про путінську Росію.

Він запевнив, що ніколи не забуде, "як Сергій Пархоменко (журналіст, тепер член Координаційної ради опозиції, — ONLINE.UA) розповідав про те, як попивав коньячок з людьми Владислава Суркова (радника Путіна, якого називають «сірим кардиналом Кремля» – Ред.)».
«Протест-2012 класично каналізували. Потім його технічно роздробили, перетворивши на порох, і тріумфально розвіяли над Кремлем. І ось, коли в 2013 стало зрозуміло, що російського Майдану не буде, почалася хвиля "путінської" еміграції», - резюмував він.


Більше  читайте на ONLINE.UA: Путін ричить на цивілізацію і знає, де смерть його системи - журналіст Олександр Сотник.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?