Росія безумная наша держава: у Криму стався скандал із гімном окупантів
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія безумная наша держава: у Криму стався скандал із гімном окупантів

Росія безумная наша держава: у Криму стався скандал із гімном окупантів
Джерело:  sevastopol.su

На з'їзді громадсько-експертної ради при  "губернаторі" окупованого росіянами Севастополя стався забавний інцидент з гімном Росії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеве видання Форпост.

"Захід різко перервався на самому початку: під час відкриття з'їзду, при виконанні гімну Росії, на великому екрані з'явився текст початку гімну, в якому були допущені грубі і образливі помилки», — розповіли очевидці.

За їхніми словами, у першому рядку замість "Росія — священная наша держава" з'явилося слово "безумная".

«Крім того, музика гімну супроводжувалась дисонансними нотами вперемішку з колокольною какофонією", — зазначається у публікації.

Після «альтернативного» гімну Росії пролунав гімн Севастополя, і лиш після цього учасники з'їзду здійняли галас.

"Представники загонів "самооборони", на чолі з Володимиром Тюниним і Олегом Махониним кинулись до звукорежисерської рубки. Але файл зі спотвореним гімном Росії з комп'ютера вже був видалений, а файлова корзина – очищена. Відповіді від звукооператорів домогтися не вдалося", — говориться у новині.



Альтернативний текст гімна Росії/Facebook Алі Татар-Заде

Також повідомляється, що "Тюнин викликав поліцію, ФСБ і керівника Севастопольского центру культури і мистецтв Ігоря Зеніна".

Цей інцидент у своєму Facebook висміяв блогер під ніком Алі Татар-Заде, який опублікував картинку з пародійним текстом гімну РФ.

Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше лікар-нарколог розповів про початок поширення у Криму «традицій» російської пиятики і захопленні місцевих мешканців 70-градусною настоянкою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?