Росія дала новий привід посміятися над її зброєю
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія дала новий привід посміятися над її зброєю

Росія дала новий привід посміятися над її зброєю

У Росії заявили, що  єдиний російський авіаносець "Адмірал Кузнєцов", який не зміг своїм ходом дістатися до берегів Сирії та був змушений скористатися буксиром, визнаний одним з кращих підрозділів Північного флоту РФ, що стало приводом для нових жартів в мережі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера Ярослава Матюшина.
Як відомо, паливом для російського авіаносця є мазут, і тому  при русі «Адмірал Кузнєцов» залишає клуби чорного диму, які вже не раз ставали об'єктом їдких жартів у мережі.

Читайте також: Дрова закінчилися: мережу розвеселило падіння російського винищувача в море
Проте в Росії визнали авіаносець одним з кращих підрозділів Північного флоту РФ.




"А шо ж тоді у них гірше? Плоти?", - висміяв таку заяву Матюшин.

Юрій Варін: "Плоти з Лози".
Igor Sikorskiy: "Бронеплот на дровяно-педальному приводі повторити нікому не вдасться".
Elena Predkova: "Ну, плоти у них не просто так, плоти у них можуть "крізь бурі, дощ і грози". І потім, може і сам плисти, і дровами для авіаносця служити - суцільний профіт же!"
Як повідомляв ONLINE.UA,  у екіпажа кораблів авіаносної групи ВМФ Росії, очолюваної єдиним авіаносцем Росії "Адмірал Кузнєцов", закінчилися натільні хрестики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?