Росія, дай поїсти: в мережі знайшли новий привід посміятися з ДНР-ЛНР
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія, дай поїсти: в мережі знайшли новий привід посміятися з ДНР-ЛНР

Росія, дай поїсти: в мережі знайшли новий привід посміятися з ДНР-ЛНР
Джерело:  Відомості

У Росії заявили, що за підсумками 2016 року Україна стала одним з найбільших імпортерів продуктів з РФ всупереч чинному ембарго, що пояснюється поставками російських товарів на окуповану бойовиками ДНР-ЛНР територію Донбасу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Ведомости.
За даними Федеральної митної служби РФ, на Україну зараз припадає майже 30% російського експорту пива і м'яса. За обсягами імпорту напою Україна посідає перше місце, за закупками м'яса вона також стала лідером, відтіснивши Казахстан.
Відзначається, що за рік поставки пива в Україні зросли в 1,5 рази - до 38,46 мільйона декалітрів. Поставки м'яса і субпродуктів в період з 2013 по 2014 рік практично припинилися, але в 2016 році склали 47 893 тонни.
Читайте також: В мережі жорстоко посміялися над бойовиками ДНР: опубліковано відео
За даними Держслужби статистики України, імпорт м'яса в період з січня по листопад 2016 року скоротився більш ніж в 40 разів (до 15,4 тисячі доларів), динаміка по пиву аналогічна.
Видання зазначає, що дані по зростанню експорту пояснюються поставками російських продуктів на окупований бойовиками Донбас.
У мережі сміються зі зростання експорту російської продукції на окупований Донбас.





Як повідомляв ONLINE.UA, в ОБСЄ розкритикували рішення Росії визнати "документи", видані в окупованих районах Донбасу бойовиками ДНР і ЛНР, і попередили про загрозу зміцненню перемир'я.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?