Росія готує на травневі свята провокації в Одесі - розвідка
Категорія
Події
Дата публікації

Росія готує на травневі свята провокації в Одесі - розвідка

Росія готує на травневі свята провокації в Одесі - розвідка

Спецслужби Росії готують 2 і 9 травня провокації для організації масових заворушень в Одесі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ розвідки Міністерства оборони України.

"За наявною інформацією, спеціальні служби РФ готують проведення провокаційних заходів антиукраїнської спрямованості на території Одеської області під приводом відзначення річниці вшанування жертв подій в Одесі у 2014 році (2 травня) та Дня перемоги (9 травня)", - йдеться в повідомленні.

Розвідка зазначає, що в ході акцій очікується провокування протестуючими сутичок з патріотично налаштованими активістами та співробітниками правоохоронних органів. Події у проросійських ЗМІ висвітлюватимуться як загострення міжнаціонального конфлікту на Півдні України.

Читайте також: Бойовики ЛНР готують провокацію, щоб дискредитувати ЗСУ - штаб АТО

"Загалом інформаційна кампанія підконтрольних Кремлю мас-медіа буде спрямована на нав’язування міжнародній спільноті переконань про утиски національних меншин в Україні зі сторони праворадикальних рухів і української влади та нестабільність безпекової ситуації у нашій Державі", - додали у прес-службі.

Зазначається, що метою цих заходів є спричинення суттєвого негативного впливу на міжнародний імідж України в контексті проведення конкурсу “Євробачення-2017”.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Службі безпеки України попередили про підготовку російськими спецслужбами провокацій, які мають на меті дестабілізацію ситуації в країні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?