Росія готує шикарний подарунок для Трампа: ЗМІ дізналися деталі
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія готує шикарний подарунок для Трампа: ЗМІ дізналися деталі

Росія готує шикарний подарунок для Трампа: ЗМІ дізналися деталі
Джерело:  NBC News

Колишній співробітник американських спецслужб Едвард Сноуден може бути переданий Росією в якості "подарунка" президенту США Дональду Трампу.
Про це заявили джерела в розвідці США, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал NBC.
За словами джерела в американській розвідці, видача Сноудена може бути однією з вивертів Кремля, щоб розташувати до себе Трампа.
Відзначимо, що раніше сам Трамп називав Сноудена шпигуном і зрадником, який заслуговує кари.


Читайте також: У Трампа зробили ще одну сумну для Росії заяву

"Команда Сноудена не отримувала таких сигналів і немає причин для занепокоєння", - зазначив адвокат американця Бен Візнер.


У свою чергу, сам Сноуден написав у Twitter: "Нарешті-то: неспростовний доказ, що я ніколи не співпрацював з російською розвідкою. Жодна країна не видає шпигунів, тому що інші будуть боятися, що вони такі".


При цьому у Трампа цю інформацію не прокоментували, але в Мін'юсті США запевнили, що будуть вітати видачу Сноудена.


Між тим, спікер президента РФ Дмитро Пєсков назвав видачу Сноудена "дурницями".


Як відомо, у 2013 році Едвард Сноуден розповів про програми стеження Агентства національної безпеки США за американцями і громадянами інших країн.


Після цього він отримав притулок у Росії за умови, що він припинить дії проти уряду США. Пізніше Кремль надав Сноудену вид на проживання.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  в американскій розвідці підтвердили низку фактів, котрі містилися у компроматі на президента США Дональда Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?