Росія готується до потужного удару по Сирії: озвучені деталі
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія готується до потужного удару по Сирії: озвучені деталі

Росія готується до потужного удару по Сирії: озвучені деталі
Джерело:  Газета.ru

Авіаносна група військово-морського флоту Росії на чолі з авіаносцем "Адмірал Кузнєцов" і важким атомним ракетним крейсером "Петро Великий" готується в найближчу добу нанести удар по місту Алеппо в Сирії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Газета.Ru.
Як розповіло джерело видання в Міноборони Росії, атака з використанням крилатих ракет «Калібр» і палубної авіації буде нанесена по бойовиках "на дальніх підступах до міста, а не по житлових кварталах".

Читайте також: У Сирії з'явилися чергові докази проти Путіна та його союзника: опубліковані фото
"Основне завдання авіаносної групи - разом з кораблями Чорноморського флоту Росії, стратегічною і дальньою авіацією, а також літаками з авіабази Хмеймім нанести ракетно-авіаційні удари по тим, хто прагне прорватися в Алеппо банд на далеких підступах", - стверджує співрозмовник видання.
З яких саме кораблів буде застосована зброя, він не уточнив.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в Дубліні біля будівлі посольства Росії провели акцію протесту проти військових операцій РФ в сирійському Алеппо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?