Росія готується до розміщення ядерної зброї в Криму - шокуючі подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія готується до розміщення ядерної зброї в Криму - шокуючі подробиці

Росія готується до розміщення ядерної зброї в Криму - шокуючі подробиці

Російська Федерація продовжує готувати військову інфраструктуру в окупованому Криму для розміщення ядерної зброї. Про це повідомив постійний представник України при ООН Володимир Єльченко на засіданні Ради безпеки ООН, передає ONLINE.UA з посиланням на  УНІАН.

За його словами, в окупованому Криму активна мілітаризація триває на повну силу.

"Росія більше ніж вдвічі посилила свої військові сили на півострові та продовжує підготовку кримської військової інфраструктури для розміщення ядерної зброї включаючи переоснащення радянських сховищ для ядерних боєприпасів", - заявив посол.

За його словами, Росія використовує Азовське море як додатковий канал для постачання зброї своїм силам на Донбасі з окупованої території Криму.

 "Більше того, загроза морського нападу з напрямку Азовського моря у випадку широкомасштабної військової конфронтації залишається джерелом дестабілізації безпеки у Донецькій області", - додав Єльченко.

 Як повідомляв ONLINE.UA, 25 жовтня Європейський парламент схвалив проект резолюції по Криму і Донбасу, яка передбачає посилення санкцій проти Росії в разі загострення ситуації в Азовському морі. Європейські парламентарії визнали, що Росія намагається привласнити Азовське море.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?