Росія готується ховати десятки тисяч солдатів: соцмережі в шоці
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія готується ховати десятки тисяч солдатів: соцмережі в шоці

Росія готується ховати десятки тисяч солдатів: соцмережі в шоці
Джерело:  Gazeta.ru

Міністерство оборони Росії закуповує майже 50 тис полотнищ державного прапора для оформлення трун.
Про це йдеться в даних, розміщених на сайті "Державні закупівлі", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Газета.ru".

Читайте також: У Росії зізналися, скільки грошей витрачають на похорон своїх військових


Купівля триколорів обійдеться в 25 млн руб (близько 14 млн грн). В цілому в 2017 році Міноборони розцінює витрати на ритуальні послуги (установка пам'ятників і надгробків, підтримка поховань) на рівні 6,3 млрд руб (2,8 млрд грн).
Згідно з документацією тендеру, переможець повинен буде до 16 червня 2017 року доставити 49 тис прапорів на склади чотирьох населених пунктів: Щелково, Ростов-на-Дону, Єкатеринбург і Хабаровськ.
Користувачі мережі обговорили закупівлю такої кількості ритуальних прапорів. Так економічний експерт Борис Кушнірук написав: "Терміни мають значення".


Політтехнолог, заступник директора Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький також зазначив: "Наші якраз недавно говорили, що у нас на кордоні скупчилося до 50 тис регулярних військ агресора: тобто Кремль розраховує покласти всіх?"






Як повідомляв ONLINE.UA, в 2013-2016 роках на похорон військових Росія витратила 52,3 млн рублів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?