Росія хоче перекинути в окупований Крим "нетрадиційну" зброю
Категорія
Події
Дата публікації

Росія хоче перекинути в окупований Крим "нетрадиційну" зброю

Росія хоче перекинути в окупований Крим "нетрадиційну" зброю
Джерело:  ТАРС

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про намір РФ перекинути до окупованого Криму новітні зразки озброєння.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"Заплановані заходи дозволять оснастити армію і флот сучасними зразками озброєння і військової техніки, дадуть можливість сформувати науково-технічний заділ для розробки принципово нових і нетрадиційних видів зброї. Проектом нової програми також передбачається оснащення угруповань військ в Криму і Арктиці", - сказав Шойгу.

За його словами, Росія планує "забезпечити наступність між новим проектом і діючою ДПО (з Державною програмою озброєння - ред.)".

Читайте також: Спецназ РФ проводить навчання в окупованому Криму

Відзначається, що Міноборони Росії сподівається здійснювати намічені плани "в умовах імпортозаміщення, розвитку вітчизняної електронної компонентної бази, реалізації контрактів повного життєвого циклу військової продукції, а також синхронізації термінів підготовки необхідної інфраструктури з поставками нового озброєння".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що близько 20 призовників з окупованого росіянами Криму відправлять служити до військових частин, розташованих по всій Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?