Росія хоче зміцнити кордон із Україною через страх обстрілів
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія хоче зміцнити кордон із Україною через страх обстрілів

Росія хоче зміцнити кордон із Україною через страх обстрілів
Джерело:  online.ua

В РФ вважають, що їй необхідно вжити додаткових заходів щодо зміцнення безпеки районів, які знаходяться на кордоні з Україною. Оскільки з території України нібито неодноразово здійснювалися обстріли Бєлгородської області.

Джерел: РосЗМІ

РФ звинуватила Україну в обстрілах прикордонних областей

Перш за все це ситуація, яка робить необхідним вжити додаткових заходів щодо зміцнення безпеки прилеглих до України районів, - прокоментував Пєсков інформацію про те, що в Бєлгородській області РФ в ході обстрілів нібито з боку України загинув мирний житель і кілька постраждали.

Пєсков додав, що про всі інші заходи, які необхідно приймати у зв'язку з "атаками", можуть говорити російські військові.

Нагадаємо, що раніше РФ звинуватила Україну в нібито обстрілі Белгородської області, в результаті чого загинула одна людина.

Важливо зазначити, що у прикордонних областях РФ також відбулися пошкодження залізничних шляхів. Наприклад, у російському Бєлгороді повідомили про пошкодження залізничних колій. Це сталося у Шебекінському міському окрузі.

Також повідомлялося, що в Курській області біля кордону з Україною обвалився залізничний міст.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?