Росія і ще троє сусідів: названі країни, які можуть претендувати на захоплення частини України
Категорія
Політика
Дата публікації

Росія і ще троє сусідів: названі країни, які можуть претендувати на захоплення частини України

Росія і ще троє сусідів: названі країни, які можуть претендувати на захоплення частини України
Джерело:  online.ua

Екс-розвідник, який воював в АТО, інструктор-волонтер Олег (Птах) Бондаренко вважає, що якщо Україна відмовиться від окупованих територій, то слідом за Росією відхопити шматок наших земель захочуть Польща, Румунія і Угорщина.
Про це Бондаренко сказав в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Викинути і забути? Це шлях в один кінець. Якщо з нами це станеться один раз, ми зараз пожертвуємо територією, це майже напевно рано чи пізно станеться з нами знову. Швидше рано. До того ж, нація завжди буде неповноцінною. Тому що в історичній пам'яті залишиться: ми здали свою територію. ми погодилися на те, що у нас її забрали", - зазначив екс-розвідник.
Читайте також: З'явився новий прогноз щодо великої війни Путіна проти України
"Це буде прецедент. Для Польщі, для Румунії, для Угорщини. Як мінімум, ще три сусіди у нас є, які можуть захотіти відхопити і собі шматочок", - додав він.
Також Бондаренко нагадав про інцидент з Кубанню.
"Неприємний прецедент з Кубанню у нас вже є. І проблема є. На Західній Україні ми поки начебто кордон тримаємо, а ось схід з Росією... Так що - ні. Вважаю, віддавати нічого категорично не можна!", - сказав учасник АТО.
Крім того, він зробив акцент на необхідності вести роботи з відновлення Донбасу.
"Інша справа - наситити... Є великий ризик, що ці козли будуть сприймати всі наші спроби як наміри їх задобрити. Тому діяти можна і потрібно тільки через гарне кайло, роботи з відновлення Донбасу, наприклад", - сказав Бондаренко.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Якщо здамо Донбас, відхопити частину України захочуть ще три держави - розвідник.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?