Росія лає Україну, хоча у них все набагато гірше - український волонтер
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія лає Україну, хоча у них все набагато гірше - український волонтер

Росія лає Україну, хоча у них все набагато гірше - український волонтер
Джерело:  online.ua

У Росії постійно роздмухують істерію навколо бід України, не помічаючи при цьому, що в їхній власній країні все набагато гірше.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA заявив відомий волонтер Віталій Дейнега.
"Я ж Кисельова (російського пропагандиста Дмитра Кисельова, - ONLINE.UA) дивлюся регулярно. Вони там постійно кивають на те, що у нас хріновий президент, г **** вий уряд, волонтерам вірити не можна, армія краде і мародерить, і взагалі, у нас тут анархія, хаос і все сумно", - розповів він.
У той же час він додав, що російські пропагандисти вважають за краще не говорити "про те, що у них - те ж саме, тільки гірше".
Читайте також: У США вираховують, чи виживе Путін в ядерній війні
Волонтер нагадав про масові отруєння "Бояришником" в Іркутській області, де загинули понад 70 осіб.
"Те, що у них люди Бояришник" п'ють і здихають - нормально, в порядку речей. Або кажуть: так, "Бояришник"- але ми переможемо "Бояришник"! Якби в Україні 70 людей отруїлися б "Бояришником" - вже б в Росії вереск стояв: дивіться! Це - кончена країна, з якою ніхто не хоче мати справу, і якої взагалі не повинно бути на обличчі землі!" - переконаний волонтер.
Також він підкреслив, що в Україні, "якщо говорити про глобальні, важливі речі, є конкретна проблема: відсутність довіри в суспільстві".
"І це те, що Кремль дуже сильно розхитує", - резюмував Дейнега.
Більше читайте на ONLINE.UA - Волонтер Віталій Дейнега: в Україні є конкретна проблема, на якій грає Кремль.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?