Росія може почати велику війну проти України, але Путін розуміє ціну - відомі музиканти
Категорія
Події
Дата публікації

Росія може почати велику війну проти України, але Путін розуміє ціну - відомі музиканти

Росія може почати велику війну проти України, але Путін розуміє ціну - відомі музиканти
Джерело:  online.ua

Росія може почати в Україні велику війну, але президент РФ Володимир Путін розуміє, що при цьому українці чинитимуть тотальний опір.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA сказали музиканти українського гурту "Антитіла" Тарас Тополя і Сергій Вусик.
Зокрема музиканти прокоментували один з можливих сценаріїв, коли обраний президент США Дональд Трамп здає Україну Росії і росіяни починають наступ.
"Дуже проста відповідь. Ми вже це обговорювали. Тому що ми дуже зайняті на Сході, у нас є "тривожні валізки", у нас є свої всі ці штуки, які пов'язані з тим, щоб почати здійснювати опір. Те, що буде опір - однозначно. І те, що він буде твердим і кривавим - це також однозначно", - сказав Тарас Тополя.

Читайте також: Назван о шлях, яким Путін може провести своїх людей в Раду
"Перше, що я зроблю, і це я говорю завжди і всім, ми будемо допомагати один одному в тому, щоб вивезти наших дружин і дітей подалі від зони конфлікту. Можливо, навіть на інший континент. А далі - ми тут, ми нікуди звідси не збираємося тікати. Як і більшість людей, які нас дивляться", - додав він.
Тополя переконаний, що в разі великої війни з Росією буде тотальний опір з боку українців.
"Тому що у нас вже таке було після Другої світової війни, коли пів-Львова - в концтабори, розстріляно скільки було. Тобто у нас основний елемент опору - це Західна Україна, хоча і Холодний Яр, і Коліївщина, ці всі регіони Центральної Україна - вони так само не будуть миритися, це все в крові є, розумієш? Але зараз є Інтернет, тоді його не було. Давай уявімо, що якось у 1945-му чи 1960-му б'ють студентів ось так. Ти б про це навіть ніколи не дізнався. Скільки було повстань приглушено. Що дав нам зараз Інтернет? Це миттєве поширення інформації...", - зазначив музикант.



Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Ми знаємо, що робити, якщо Росія піде в наступ до Дніпра - музиканти групи Антитіла.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?