Росія може розділити Україну з іншими країнами, загроза - в Києві: з'явилося важливе попередження
Категорія
Події
Дата публікації

Росія може розділити Україну з іншими країнами, загроза - в Києві: з'явилося важливе попередження

Росія може розділити Україну з іншими країнами, загроза - в Києві: з'явилося важливе попередження
Джерело:  online.ua

Збори в центрі Києва озброєних людей, яких кличуть на Майдан Незалежності, може призвести до військової окупації України і її розподілу між східноєвропейськими державами та Росією.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA попередив політолог і військовий інструктор Цві Аріелі.
"Заклик зібратися з зброєю на Майдані. І що далі? Ну, припустимо, буде бійня. Навіть припустимо, що вони дійсно прорвуться в державні будівлі — це що, призведе до поліпшення якості життя? Або до перемоги на війні? Або до перемоги над Російською Федерацією?" – зазначив він.
За його словами, держави, в яких революція слід за революцією, називають "Failed state" — "відбулися держави", які не можуть підтримувати своє існування як життєздатна політична та економічна одиниця".


Читайте також: Прихильники "руської весни" зраділи протестам у Києві і оголосили про "новий Майдан"

"Це нонсенс, шлях в нікуди. Але в Європі не дадуть створити ще один Судан, Конго або Сомалі. Значить, це шлях до військової окупації і поділу України між східноєвропейськими державами і Росією", - переконаний Аріелі.


Також він нагадав, що "для того, щоб змінити що-небудь у країні, навіть, припустимо, революційним шляхом, треба висунути якусь альтернативну команду, яка прийде до влади, якусь альтернативну програму, яку ця влада буде імплементувати".


"І не так важливо, що вони будуть будувати демократію, диктатуру, — але повинні бути люди, яким народ вірить. У реальному світі є обмеження: щоб щось змінити, потрібно мати сильну команду незаплямованих корупцією лідерів і фахівців, потрібно мати план реформ, чітку систему вимірювання успіхів і невдач і т. п. Потрібне сильне громадянське суспільство. Тільки так відбуваються реальні зміни", - резюмував він.


Більше читайте  в інтерв'ю на ONLINE.UA: Не виключено, що в центрі Києва влаштують стрілянину в інтересах Росії - Цві Аріелі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?