Росія може розвалитися, як СРСР: в Москві несподівано заявили про можливу поразку
Категорія
Політика
Дата публікації

Росія може розвалитися, як СРСР: в Москві несподівано заявили про можливу поразку

Росія може розвалитися, як СРСР: в Москві несподівано заявили про можливу поразку

Російській владі потрібно відволіктися від зовнішньої політики і зосередитися на внутрішніх проблемах, інакше Росія може розвалитися, як СРСР, зазнавши поразки серед провідних країн світу.

З такою несподіваною заявою виступив голова Рахункової палати Олексій Кудрін на відкритті Загальноросійського громадського форуму, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Интерфакс.

"Радянський Союз не через змови розвалився, а через недосконалу модель розвитку своєї економіки і політичної системи. Це внутрішні були проблеми. Вони стали джерелом ось цих поразок. Тому сьогодні, якщо ми не будемо приділяти увагу знову внутрішним причинам - факторам нашого успішного розвитку, якщо ми не побачимо цього і вчасно не звернемо на це увагу, ми знову будемо терпіти поразки", - заявив Кудрін.

Він також додав, що "Росії, яка раніше була Радянським Союзом з певними амбіціями, ідеологією, своєю роллю, дуже важко перебудовуватися". Кудрін вважає, що успіхи Росії у зовнішній політиці є всього лише ілюзією, яка деякий час може підтримуватися, незважаючи на відсутність економічного процвітання і величі країни. На думку політика та економіста, російська влада не розуміє масштаб викликів і тих проблем, з якими доведеться зіткнутися країні в найближчі 10 років.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін назвав Україну "помилкою історії".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?