РФ нанесла ракетні удари по Дніпропетровській та Львівській областях
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ нанесла ракетні удари по Дніпропетровській та Львівській областях

РФ нанесла ракетні удари по Дніпропетровській та Львівській областях
Джерело:  online.ua

29 березня російські солдати нанесли ракетні удари по Дніпропетровській області, у результаті чого одна людина отримала поранення, пошкоджено віадук та фермерську техніку. З такою заявою виступив очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

Джерело: Телеграм-сторінка Валентина Резніченко

Окупанти нанесли ракетні удари по Дніпропетровській області

Кілька ворожих ракетних ударів по нашій області. У Новомосковському районі ракета влучила на територію фермерського господарства. Пошкоджена техніка. Одну людину поранено, - йдеться в повідомленні.

Фото - скриншот

Окрім того, наголошується, що ворожа ракета поцілила в віадук у місті Павлограді. Рух дорогою призупинено. Ще один ракетний удар прийшовся по території Нікопольського району. Варто звернути увагу на те, що загиблих у результаті ворожих ударів немає.

Не можна також не згадати про те, що вночі 28 березня зенітно-ракетні війська знищили 2 ракети, випущені ворогом по Львову з території Білорусі.

Наприкінці доби 28-го березня, з території Республіки Білорусь, винищувачем окупантів було випущено дві ракети типу "Х", які рухалися у напрямку міста Львова. Обслугами радіотехнічних військ цілі були вчасно виявлені та знищені зенітними ракетними військами на відстані близько 30 км до обласного центру, - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?