Росія наростила кількість ракетоносіїв у Чорному морі — Гуменюк
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія наростила кількість ракетоносіїв у Чорному морі — Гуменюк

Росія наростила кількість ракетоносіїв у Чорному морі — Гуменюк
Джерело:  online.ua

Росія продовжує збільшувати кількість ракетоносіїв у Чорному морі. Відповідно, збільшилася кількість ракет.

Джерело: Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону, ОК "Південь"

Ситуація у Чорному морі на сьогодні

Сьогодні, 21 серпня, повідомили про збільшення ворожих ракетоносіїв у Чорному морі. До підводного човна вийшов малий ракетний корабель. Кількість "Калібрів" збільшено до 12.

Напруження ситуації передбачуване. Рівень ракетної загрози – дуже високий. До сигналів повітряної тривоги, як і до своєї безпеки, ставимось відповідально, реагуємо оперативно, – повідомили в ОК "Південь".

Збільшення ракетоносіїв РФ стосується Дня незалежності України

У телемарафоні "Єдині новини" речниця ОК "Південь" Наталія Гуменюк повідомила, що збільшення ракетоносіїв у Чорному морі цілком ймовірно пов’язане з наближенням дати Дня незалежності України.

Ворог буде створювати напруженість і може завдати ударів, які будуть за його схемою реагування на сакральні дати. У Чорному морі два ракетні носії – ракетний корабель і підводний човен, – сказала Наталія Гуменюк.

Наразі є декілька районів пускових рубежів, тактика технічних характеристик пуску "Калібрів" з морського носія по суходолу – 2 500 кілометрів. Тому РФ може запускати ракети по Україні на безпечній для себе відстані, заявила речниця.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?