Росія насмішила вічним вогнем з картону: опубліковано фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія насмішила вічним вогнем з картону: опубліковано фото

Росія насмішила вічним вогнем з картону: опубліковано фото

У Росії в селищі Переславське Зеленоградского району Калінінградської області на військовому меморіалі в пам'ять про Велику Вітчизняну війну «горить» намальований на картоні Вічний вогонь.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Новий Калінінград.Ru.
У трубу, з якої повинен йти газ, вставлена ​​металева заглушка, до якої прикріплено аркуш з щільного картону з намальованим полум'ям.
У прес-службі уряду Калінінградської області пояснили, що Вічний вогонь на меморіалі запалюють під час свят, підключаючи балонний газ. У планах влади - у 2017 році провести на територію меморіалу газопровід, щоб вогонь горів постійно.
На меморіалі в Переславському увічнені понад 6,3 тисяч загиблих воїнів Великої Вітчизняної війни, в тому числі шість Героїв Радянського Союзу.
Раніше повідомлялося, що  російський пропагандистський телеканал LifeNews написав про успішний запуск ракети "Союз" з космодрому "Східний", який насправді перенесли.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?