Росія не хоче платити ФІФА за права на трансляцію ЧС-2018
Категорія
Спорт
Дата публікації

Росія не хоче платити ФІФА за права на трансляцію ЧС-2018

Росія не хоче платити ФІФА за права на трансляцію ЧС-2018
Джерело:  Bloomberg

Російські телеканали не домовилися з Міжнародною федерацією футболу (ФІФА) з приводу продажу прав на трансляцію матчів чемпіонату світу 2018 року, який пройде в Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на джерела Bloomberg.
Росіяни відмовилися виплатити суму в 120 млн доларів, що більш ніж в три рази перевищує ціну за показ матчів чемпіонату світу 2014 року в Бразилії.
Раніше березня міністр спорту РФ Павло Колобков заявляв, що матчі Кубка конфедерацій 2017 року і чемпіонату світу з футболу 2018 року будуть показані на центральних каналах російського ТБ, але поки права на показ ніхто не придбав.
Читайте також: Переможна Німеччина та "суха" Англія: підсумки першого кола євпропейської кваліфікації на Чемпіонат світу-2018
"Це довгий процес торгівлі з організацією, що володіє правами. Запевняю, що матчі Кубка конфедерацій та чемпіонату світу з футболу будуть показані на центральних каналах", - сказав він.
При цьому Колобків зазначив, що переговори тривають, але вболівальники, у яких не буде можливості відвідати стадіони, зможуть побачити матчі обох турнірів по телевізору.
У свою чергу, генеральний секретар ФІФА Фатма Самура на початку березня заявляла: "Ми все ще ведемо переговори з трьома каналами. Не сумніваюся, що рішення буде в найближчі дні. Вболівальники Росії не будуть позбавлені можливості побачити турнір".
Як відомо, чемпіонат світу 2018 року заплановано на період з 14 червня по 15 липня 2018 року на 12 стадіонах в 11 містах Росії.
Як повідомляв ONLINE.UA раніше стала відома перша збірна, котра завоювала путівки на ЧС-2018.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?